Grup de Muntanya Jove

Què fem?

La pràctica de l’excursionisme i els esports d’aventura suposa una gran oportunitat per a fer noves amistats, compartir experiències, formar-nos com a persones i aprendre el màxim possible amb i de la muntanya i el nostre entorn natural. Amb la intenció de potenciar aquesta tradició tant arrelada al nostre poble intentem donar-li una empenta compant amb la teva participació.

Les sortides

Cada mes proposam una sortida d’un o dos dies en funció dels requeriments de la ruta o l’activitat concreta a practicar. Així doncs, practicarem activitats diverses com per exemple senderisme, barranquisme o activitats nautiques.

Inscripció

Hi ha una quota base d’inscripció de 15 euros anuals. Correspon a l’alta com a persona sòcia juvenil no federada al Club de Muntanya Ermassets. A més, en funció del tipus de sortida i materials requerits pot haver-hi un preu variable per a activitats específiques.

Podeu donar-vos d’alta com a persones sòcies del Club de Muntanya Ermassets a través del següent link:

http://www.ermassets.org/soci.php

Aquesta programa s’organitza conjuntament entre el Casal Municipal de Joves d’Esporles, l’APIMA de l’IES Josep Font i Trias, el Club de Muntanya Ermassets i el Casal Municipal de Joves de Puigpunyent.